Constantin Budescu

În vârstă de 33 de ani Budi a semnat cu echipa ploieșteană un contract pe două sezoane după ce în vară i-a expirat înțelegerea cu FC Voluntari. Constantin Budescu și-a făcut junioratul la Petrolul iar pentru gruparea din Ploiești a jucat până în 2011 perioadă în care a bifat 157 de prezențe în tricoul lupilor galbeni și a dat 44 de goluri.


Nicolae Stanciu

Debutó con la selección de fútbol de Rumania el 4 de septiembre de 2015 en un.

. Budescu la Petrolul. Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat practic către fotbalul mare. Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat practic către fotbalul mare.

Petrolul Ploiești a obținut etapa trecută primul punct de la revenirea în SpuerLiga României după remiza împotriva celor de la Sepsi Sf. Constantin Budescu a fost prezentat oficial la noua echipă din Superliga românească. Petrolul a fost una dintre cele mai active echipe din liga 1 în această perioadă de mercato.

De astăzi este oficial. The latest career statistics for Constantin Budescu including all international and domestic goals appearances cards and more all from FootballCritic. Pe parcursul carierei Constantin Budescu a mai jucat pentru Astra Giurgiu DL Yifang FCSB Al Shabab Damac FC și FC Voluntari.

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat marţi revenirea lui Constantin Budescu în lotul grupării prahovene după mai bine de 11 ani. Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat practic către fotbalul mare. Constantin Budescu a semnat cu Petrolul Ploiești Actualizat la 02082022 1807 Marți Petrolul Ploiești a mutat pe piața transferurilor din Liga 1 și l-a adus la echipă pe unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din România ultimilor ani.

Constantin Budescu a luat tot ce se putea cu Astra Giurgiu. Constantin Budescu a semnat cu Petrolul Ploiești Discuțiile au început de mai mult timp și. Petrolul a anunțat oficial transferul lui Constantin Budescu care a semnat un contract pe două sezoane cu ploieștenii.

Gruparea prahoveană a anunțat că jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un contract valabil pe două sezoane. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane anunţă clubul pe site-ul oficial. La 6 ianuarie 2022 el şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea bucureşteană iar peste.

Constantin Budescu fostul atacant a celor de la FCSB este de astăzi jucătorul echipei Petrolul Ploiești. Lupii galbeni i-a transferat printre alţii pe. După 11 ani fotbalistul va reprezenta din nou culorile clubului la care a debutat în fotbalul profesionist Petrolul Ploiești.

Petrolul a anunțat oficial transferul lui Constantin Budescu care a semnat un contract pe două sezoane cu ploieștenii. Digi Sport Special miercuri 2215 Digi Sport 1. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil.

Constantin Budescu 33 de ani s-a întors acasă. Liga 1 Budescu a deschis scorul pentru FC Voluntari în meciul cu Sepsi Foto. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane se arată într-un comunicat al ploieștenilor.

Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploiești mijlocașul revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. După mai bine de 11 ani Constantin Budescu face din nou parte din lotul celor de la Petrolul Ploieşti. Transferul lui Constantin Budescu lăudat de către un fost antrenor al lupilor galbeni.

Captură Digi Sport Media. Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploiești mijlocașul revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament pe două sezoane.

Constantin Budescu a început fotbalul la Petrolul dar nu a apucat să joace în Liga 1 pentru ploieșteni. Sunt rari jucători precum el. Constantin Budescu Urziceni 19 de febrero de 1989 es un futbolista rumano que juega en la demarcación de delantero para el F.

Constantin Budescu a jucat în sezonul trecut în zece partide pentru FCSB reuşind un gol. Articol scris de Digi Sport 01082022 1009 Constantin Budescu 33 de ani este liber de contract de la 1 iulie după ce i-a expirat înțelegerea cu FC Voluntari dar nu duce lipsă de oferte. Constantin Budescu și Felix Mathaus ultimele două transferuri de la Petrolul UPDATE marți 1430.

Budi a semnat marți un contract pentru următoarele două sezoane cu lupii galbeni. Här hittar du fakta statistik och de senaste nyheterna om Constantin Budescu. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll.

Constantin Budescu este din nou jucătorul Petrolului Ploieşti mijlocaşul revenind după mai bine de 11 ani la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Mijlocașul avea o ofertă și de la echipa pentru care a evoluat anul trecut FC Voluntari. Petrolul Ploiești de la Liga I.

Constantin Budescu a revenit OFICIAL la Petrolul Budescu a semnat un contract valabil două sezoane și s-a declarat extrem de mulțumit de alegerea făcută. De astăzi este oficial.


Unifertrans With Da 60 1186 0 Flickr Photo Sharing Photo Train Photo Sharing


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Figurina N 59 Figurine Di Calcio Calciatori Calcio


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 24 Mamadou Sakho Calcio


Harlem Gnohere Fcsb Football Wallpaper Sports Football


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 53 Dragoș Grigore


Pin Page


I Pinimg Com Originals 18 F4 C0 18f4c05bc56f61de18


Pin De Zbigniew En Euro2016 Laminas


Football Championship Banner Flag Of Moldova Vector Illustration Of Abstract Soccer Ball With Moldova National Flag Colors For Yo Football Banner Flag Colors


Ionuţ Lupescu Mundo Futbol Futbol Cromos


Pin On Tehnica


Pin On Sport


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 53 Dragoș Grigore


Uefa Euro 2016 Official Sticker Album Card Front N 49 Ciprian Tătărușanu

Comments

Popular posts from this blog

vacancy johor port pasir gudang

tabung haji kepala batas

cacao nibs grinder